Kledingservice

Kledingservice bij Gare du Midi
Gare du Midi weet maar al te goed dat alleen bij uw postuur en leeftijd passende kleding u tot een aantrekkelijke vrouw kan maken. Dus een geslaagde transgender make-over. Daarbinnen is er natuurlijk ruimte voor verschillende stijlen en smaak. Maar wij willen – en nu zeggen we het enigszins overdreven – samen met u de beginnersfout vermijden van te korte rokken, te hoge hakken en te blonde pruiken. De ervaring heeft geleerd dat dit niet bij iedereen direct het meest vrouwelijk resultaat oplevert, maar vaak eerder het beeld van een verklede man oproept. Wij willen kost wat kost dit vermijden, want wij weten maar al te goed, hoe de buitenwereld kan reageren op wat of wie anders is.
Gare du Midi gaat echter voor elegant, gekleed, en smaakvol vrouwelijk.
Wij willen dat in samenspraak met u zo goed mogelijk realiseren.
Wij kiezen voor mooie kleur- en kledingcombinaties, fraaie sensuele en rijke stoffen, en een uitgekiend modebeeld.
Om u een idee te geven, vindt u hieronder een aantal foto’s van mogelijke kledingcombinaties. De mogelijkheden zijn bij dameskleding natuurlijk heerlijk gevarieerd, en eigenlijk onbeperkt.
Om de anonimiteit te garanderen zijn de gezichten op de foto’s vervaagd.

transgender make-over

Wij bieden u een viertal diensten op kledinggebied:

1. Wij helpen om door uzelf aangeschafte kleding en meegebrachte kleding zo goed mogelijk te combineren, en waar nodig met advies en/of nieuwe aankopen de vrouwelijke verschijning aan te vullen of verbeteren. Wij hebben hiervoor een collectie kleding in huis.

2. Na een intake-gesprek over uw wensen en behoeften, kunnen wij op basis van uw postuur / maten en leeftijd op zoek gaan naar passende kleding, bijpassende schoenen, sieraden, handtas en andere accessoires zoals sjaaltjes, broches, etc. Wij hebben als ‘personal shopper’ een grote expertise in huis.

3. Indien u thuis niet de mogelijkheid heeft om uzelf om te kleden en op te maken, om vervolgens en femme op pad te gaan, dan bieden wij u de faciliteit om dit bij ons in een ontspannen sfeer te doen.

4. Als u thuis uw dameskleding niet kunt bewaren, dan kunnen wij u een opbergmogelijkheid bieden.

Hieronder ziet u nog een aantal combinaties om u te verleiden tot een persoonlijk en stijlvol kledingadvies van Gare du Midi:

Travestie Gare du Midi

Travestie bij gdm

t-girl

cross dressing

transgender

travestie

NAAR BOVEN  HOME

Travestie travestie travestie travestie travestie travestie travestie  travestie travestie travestie Travestie travestie travestie travestie travestie travestie travestie  travestie travestie travestie Travestie travestie travestie travestie travestie travestie travestie  travestie travestie travestie Travestie travestie travestie travestie travestie travestie travestie  travestie travestie travestie Travestie travestie travestie travestie travestie travestie travestie  travestie travestie travestie Travestie travestie travestie travestie travestie travestie travestie  travestie travestie travestie Travestie travestie travestie travestie travestie travestie travestie  travestie travestie travestie Travestie travestie travestie travestie travestie travestie travestie  travestie travestie travestie travestie

Leave a Reply