Mogelijkheden

De mogelijkheden bij Gare du Midi
Wij zijn u graag van dienst met de hieronder genoemde zaken.
Ze worden hierbij kort beschreven.
Zie voor meer informatie op de betreffende pagina.

Kledingservice
Gare du Midi weet maar al te goed dat alleen bij uw postuur en leeftijd passende kleding u tot een aantrekkelijke vrouw kan maken. Daarbinnen is er natuurlijk ruimte voor verschillende stijlen en smaak. Wij willen graag – en nu zeggen we het enigszins overdreven – samen met u de beginnersfout vermijden van te korte rokken, te hoge hakken en te blonde pruiken. De ervaring heeft geleerd dat dit niet bij iedereen direct het meest vrouwelijk resultaat oplevert, maar vaak eerder het beeld van een verklede man oproept. Wij willen kost wat kost dit vermijden, want wij weten maar al te goed, hoe de buitenwereld kan reageren op wat of wie anders is.

Gare du Midi gaat echter voor elegant, gekleed, en smaakvol vrouwelijk.
Wij willen dat in samenspraak met u zo goed mogelijk realiseren.
Wij kiezen voor mooie kleur- en kledingcombinaties, fraaie sensuele en rijke stoffen, en een uitgekiend modebeeld.
Meer info: zie kledingservice.

Fotoshoot
Een metamorfose tot een mooie en elegante vrouw is een spannend en arbeidsintensief proces. Maar na enige tijd kunt u het resultaat bewonderen in de spiegel, en genieten van uw vrouwelijke verschijning met passende, elegante kleding, make-up en pruik. Kijkt u maar eens bij onze kledingservice om een idee te krijgen van de prachtige kledingcombinaties, die mogelijk zijn.

Voorafgaande aan de fotoshoot, na een intake-gesprek over uw wensen en behoeften, kunnen wij op basis van uw postuur,  maten en leeftijd op zoek gaan naar passende kleding, bijpassende schoenen, sieraden, handtas en andere accessoires zoals sjaaltjes, broches, etc.
Sommige bezoekers zullen na de metamorfose ‘en femme’ naar huis willen. Anderen durven zelfs naar buiten te gaan.  Maar u blijft misschien liever binnen de discrete muren van Gare du Midi. Om hoe dan ook na te kunnen genieten en een blijvende herinnering aan deze mooie gebeurtenis te bewaren, kunnen wij voor u een professionele fotoshoot ofwel – reportage verzorgen.

Wij reserveren in overleg met u een groot deel van de dag/avond voor deze bijzondere gedaantewisseling met bijbehorende fotoshoot.
Na afloop krijgt u de foto’s op cd mee naar huis.
Meer info: zie fotoshoot.

Presentatie
De metamorfose tot een aantrekkelijke, vrouwelijke verschijning is voltooid. Een prachtig beeld, dat helaas erg verstoord kan worden door typisch mannelijke gedragingen en houding. Het is dus nu zaak om nog het passende vrouwelijke gedrag aan te leren om niet op te vallen.

Gare du Midi heeft de deskundigheid in huis om te werken aan uw presentatie en houding. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan hoe u gaat zitten en hoe u loopt (op hakken). Presentatie is voor ons een logisch en onlosmakelijk onderdeel van de geslaagde transformatie tot vrouw. De aandacht hiervoor is voor ons zo vanzelfsprekend dat deze dienst helemaal gratis is.

Visagie
Wij hebben een speciale opleiding visagie gericht op travestie gevolgd. Deze visagie is erop gericht om de mannelijke kenmerken in het gezicht zo goed mogelijk te camoufleren of weg te werken. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan het camoufleren van de baardgroei. Maar ook van andere onregelmatigheden (vlekjes), zodat de transformatie van uw gezicht met een mooie ondergrond kan beginnen.

Fotoshoot: binnen of buiten op locatie …

travestie transgender WEB
Naar buiten

Naar boven  /  HOME

Travestie travestie travestie travestie travestie travestie travestie  travestie travestie travestie Travestie travestie travestie travestie travestie travestie travestie  travestie travestie travestie Travestie travestie travestie travestie travestie travestie travestie  travestie travestie travestie Travestie travestie travestie travestie travestie travestie travestie  travestie travestie travestie Travestie travestie travestie travestie travestie travestie travestie  travestie travestie travestie Travestie travestie travestie travestie travestie travestie travestie  travestie travestie travestie Travestie travestie travestie travestie travestie travestie travestie  travestie travestie travestie Travestie travestie travestie travestie travestie travestie travestie  travestie travestie travestie travestie

Leave a Reply