Ervaringen

Chantals mail:

Hoi Kitty en Marsha,

Ik vond het fijn om bij jullie te zijn voor de make-over en de fotoshoot. En ook de lunch was heerlijk. Het allerfijnste was dat ik precies de ruimte kreeg om mezelf te zijn. Jullie voelden feilloos aan wanneer ik behoefte had aan wat meer ruimte en wanneer het tijd was om me te benaderen voor advies of voor iets anders.

De hand-out en de foto’s zijn in goede orde ontvangen. Ze zijn mooi geworden!
Nogmaals hartelijk bedankt!

Groetjes,
Chantal

——————————————Femke vertelt:

Voordat mijn makeover datum zover was al een afspraak gemaakt bij Gare-du-Midi, het ijs was al snel vooraf gebroken. Via de mail al de nodige ideeën uitgewisseld en Kitty en Marsha gaven precies aan wat en hoe de indeling van de dag zou zijn. Zij stelden me ook gerust over de verschillende outfits die zij in gedachten hadden.

Als je als Tgirl in de kast zit is een dag spijbelen thuis en op het werk voor een MTF makeover best een spannende onderneming. Bij aankomst werd ik hartelijk ontvangen en tijdens een kopje koffie werd de dagindeling besproken. Ik had zelf ook wat kleding geregeld, maar Kitty en Marsha hadden ook hun best gedaan, wat heerlijk.

We gingen naar de studio, waar ik me op advies omkleedde en de juiste lingerie, panties een panterprint jurkje en pumps aantrok. Vervolgens bracht Kitty de make up aan, met oog voor detail tot in de perfectie. Kunstwimpers en nagels mochten niet ontbreken natuurlijk, heerlijk.

Vanaf het moment dat ik binnen werd gelaten voelde ik me helemaal thuis, en super op mijn gemak. Na de make up volgde het lakken van de nagels en tot slot de pruik, want het kapsel maakt de vrouw. Ik was helemaal  flabbergasted toen ik mezelf in de spiegel zag, ik herkende me niet eens!! Een droom komt uit dan.

Tussendoor werden er al wat fotootjes gemaakt, nu was het tijd voor wat professionelere poses en foto’s. Zij hadden speciaal voor mijn make-over een waanzinnig mooie cape/poncho met faux fur afwerking in een crème tint voor me gekocht, wat lief en deze stond beeldig ook bij het Gerry Weber dierenprint jurkje.

We hadden besproken om als het goed weer was, een korte wandeling bij het kasteeltje in de buurt te maken. Zo gezegd zo gedaan, ik ben er zelf naar toe gereden, in het laantje met bomen de auto geparkeerd, met Marsha als fotografe aan de wandel, Het was stralend najaarsweer, veel mensen, fietsers en wandelaars. Ik kreeg nogal wat aandacht, enigszins overdressed in een buitengebied met hoge hakken en die faux fur cape, maar dat vond ik wel leuk die aandacht. Diverse poses op een bankje, bij het bruggetje , tegen een boom leunend. Nou het was zo super en geweldig ik heb er van genoten.

Na een uurtje terug naar de studio gegaan, een donkerblauw mantelpakje aangeschoten. Heerlijk om te dragen en een andere meer zakelijk kant van Femke laten zien, nog wat korte videootjes. Op advies van beiden andere oorclips in en een bijpassende halsketting, tasje, bontjasje en Femke is klaar om op pad te gaan.

Lieve Kitty en Marsha, jullie hebben een droom laten uitkomen en Femke meer uit de kast gehaald. Ik voel me herboren door jullie femtastische make-over, ontzettend bedankt en ik kom snel weer voor een nieuwe makeover.

Lieve groet, Femke Hunters

——————————————–Fiens Verhaal:

Dag Kitty, dag Marsha,

De terugweg naar Oost-Vlaanderen verliep met een glimlach, denkend aan die intens mooie dag bij jullie J in de landelijke omgeving van Valkenburg.

Een warme ontvangst, een gezellige ochtend. Er viel zoveel te vertellen over de transgenderwereld, bij een geurige kop koffie op het terras.

De kennismaking met de make-over studio was verrassend: discreet, ruim, smaakvol ingericht, voorzien van een kamerbrede spiegelkast met een variëteit aan dameskleding. Met de hulp van Marsha vond ik mijn ideale outfit.

Toen ging alles in versnelling, na de make-up door Kitty en de ultieme pruik zag ik mezelf als vrouw in de spiegel.

Maar mijn transitie was nog niet helemaal rond. Marsha knipte, plakte en lakte kunstnagels op maat (mijn korte vingers werden opeens heel elegant!) en liet me kiezen uit een verbluffende verzameling armbanden, halssnoeren, oorclipsen, ….

Tijdens de lunchpauze mocht ik als Fien aanschuiven aan tafel. Hoogtepunt maar nog geen eindpunt.

Op een dag zoals gisteren mag een fotoshoot niet ontbreken. Het was betrekkelijk koud, toch had ik zin in een wandeling doorheen Valkenburg. Marsha vond voor mij een bijpassende jas, hield me gezelschap en was fotograaf van dienst. Dank voor de mooie herinnering!

Dit zijn van die dagen die lang blijven nazinderen.

Lieve groet en tot weerziens,

Fien  

————————————————–
Cilly’s dag:

Nadat ik jullie website had bezocht, was mijn eerste indruk dat de ontvangst in een huiselijke sfeer zou plaatsvinden; iets wat mij zeer aanstaat. De stoute schoenen aangetrokken en via de mail info opgevraagd wat de mogelijkheden waren betreffende mijn wensen. De beantwoording was zeer persoonlijk en gaf volledig mijn wensen weer met alle informatie die ik wilde hebben en bovendien stelde ze mij gerust dat de privacy volledig gewaarborgd is.

De afspraak was snel gemaakt, en dus op weg naar Limburg (twee uur in de auto) toch wel enigszins zenuwachtig hoe de dag zou verlopen. Bij aankomst een warm ontvangst en onder genot van de koffie met wat lekkers voelde ik mij al snel op mijn gemak.

De interesse die Kitty en Marsha hadden in de levensloop en het ontstaan van Cilly sprak mij zeer aan, ook het begrip waarom Cilly voor de buitenwereld verborgen moet blijven was duidelijk aanwezig.

We begonnen met het uitzoeken van de twee sets kleding (zelf bezit ik helemaal niets) voor de make-over.  Mede door de fantastische hulp van Kitty en Marsha (bij mijn geringe ervaring betreffende vrouwenkleding) is dit uitzoeken tot een mooi resultaat gekomen. Daarna de pruiken uitkiezen en de make-up verzorgen, wat mij opviel was hoe Kitty en Marsha zeer goed op elkaar ingespeeld zijn en in mijn ogen zeer professioneel te werk gaan.

Doordat ik niet als Cilly naar buiten kan en durf, was het zeer aangenaam dat we vanwege het mooie weer regelmatig buiten op het terras konden zijn, waar ik in alle rust kon genieten als Cilly.

De makeover/fotoshoot verliep helemaal naar mijn verwachting en was een genot, zoals ik met veel geduld op heerlijke aanwijzingen op de foto ging, wat uiteindelijk tot een mooi resultaat heeft geleid.

Nadat de foto’s waren genomen, kon ik nog heerlijk een tijdje nagenieten van mijn Cilly-zijn. Helaas kwam daar ook een einde aan en nadat alles was afgeschminkt en helemaal gecontroleerd, ging ik met een warm afscheid weer op terugreis naar huis, nog nagenietend van de mooie dag en met het vooruitzicht dat ik morgen alle foto’s thuis op mijn gemakje zou gaan bewonderen.

Mijn dank is groot dat ik mede namens Kitty en Marsha een geweldige dag aan mijn Cilly-zijn kan toevoegen.

Liefs, Cilly

————————————————–
Antoinette:

Mijn laatste dag als 50-er…

Een heerlijk dagje shooten bij Gare du Midi in Valkenburg.
Na een mooie make-over door Kitty genoten van een heerlijke lunch…prachtig herfstweer dus buiten in de tuin…
Daarna nam Marsha de camera ter hand.
Eerst een paar in de tuin en daarna naar het park rondom Kasteel Schaloen, bruggetje over de Geul.
Dit keer helemaal in drag-look….the Green Queen…
Hier een kleine selectie uit de vele vele foto’s…

Dankjewel Kitty & Marsha voor deze heerlijke dag…