Tarieven

Hieronder vindt u de prijzen van:

  • make-over / fotoshoot

  • kennismakingsgesprek

  • andere mogelijkheden

Reageert u alstublieft als u meer informatie nodig heeft of andere zaken wilt weten!
Wij willen graag zo nauw mogelijk aansluiten bij uw wensen en willen graag met u hierover in overleg gaan.

make-over


MAKE-OVER (fotoshoot)

Dag van 8 uur
Een dag van 8 (!) uur lang met twee verschillende kledingsets, schoenen, make-up, nagels lakken, pruiken, sieraden en lunch kost, met of zonder fotoshoot, 200 euro.

Gedurende de dag zijn koffie, thee en frisdrank bij de prijs inbegrepen en u krijgt een lunch geserveerd.

Bij het afschminken na afloop krijgt u een hot towel behandeling om heerlijk ontspannen de dag te besluiten.

De foto’s, die desgewenst gemaakt worden (in de studio of op locatie), worden via een link in uw mail naar u toegestuurd.

EXTRA’S:
Alleen panties dient u zelf te kopen, aangezien we die uit oogpunt van hygiëne slechts eenmaal gebruiken. Panties effen zwart, bruin, of huidskleur, 20 Denier: 3 euro
Bijzondere panties of kousen, bijvoorbeeld netkousen: kostprijs.

Kunstnagels / plaknagels: 10 euro

Kunstwimpers: 5 euro

N.B. Mocht een bepaalde pruik u bijzonder goed bevallen, dan kunt u deze ook aanschaffen. Prijzen van de pruiken variëren tussen 100 en 200 euro afhankelijk van merk en kwaliteit.

KENNISMAKINGSGESPREK

We realiseren ons dat het een enorme stap kan zijn om zomaar een hele dag voor een transgender make-over te boeken. U kent ons niet persoonlijk en weet misschien ook nog niet precies wat u wilt, wat de mogelijkheden zijn en dergelijke. Het is ook goed om te benadrukken dat een kennismakingsgesprek niet alleen praktische voordelen heeft (bijv. maten e.d. opmeten), maar vooral dat u beter kunt ervaren of wij u een gevoel van veiligheid en vertrouwen geven. Het is immers nogal iets wat u met ons deelt.
Vandaar dat we graag de mogelijkheid bieden om eerst eens te komen kennismaken. Dit vindt meestal in de avonduren plaats en we trekken daar een uur of twee voor uit, afhankelijk van de behoefte van onze gast.
We brengen 20 euro in rekening voor dit gesprek. Dit bedrag wordt echter in mindering gebracht als u later voor een make-over / fotoshoot komt. U betaalt dan dus 20 euro minder voor een dag met transgender make-over en/of fotoshoot.

make-over

 

 ANDERE MOGELIJKHEDEN

Verlenging van uw verblijf
Het is altijd jammer als de make-over-dag erop zit en u ziet er mooi uit, om dan alweer af te schminken. Daarom bieden wij de mogelijkheid nog wat langer en femme te blijven. U kunt – als u wilt – aansluitend nog eens 4 uur in onze studio verblijven.
Kosten hiervan 50 euro

Dagdeel van 4 uur
In overleg in te vullen, bijvoorbeeld om te leren zelf make-up aan te brengen. Maar ook een make-over met één kledingset is mogelijk. Hiervan kunnen we ook foto’s maken, als u dat wilt. Kosten hiervan 150 euro

Alleen make-up aanbrengen: 1 à anderhalf uur.
Alleen make-up aanbrengen: 80 euro
Niet inbegrepen:
Kunstnagels / plaknagels: 10 euro
Kunstwimpers: 5 euro

Op stap en femme  / buiten de deur
Make-over en daarna begeleiding bij uw stappen buiten de deur: 200 euro.
Niet inbegrepen: reiskosten, parkeergeld, consumpties, etc.

 

make-over